søndag den 26. august 2012

Ændringer...

Jeg forsøger at ændre lidt på bloggens udseende, men jeg er simpelthen en dør til teknik, så selvom en fin header står øverst på blog-ønskeseddelen må jeg holde mig til de få ting med en computer som jeg kan finde ud af!

Hvis nogle skulle have et godt råd eller bare simpelt overskud til at hjælpe, så må I endelig sige til ;)



Godmorgen!

Jeg fungerer overhovedet ikke om morgenen hvis ikke jeg får morgenmad! For mig er det virkelig den bedste start på dagen at spise et solidt morgenmåltid, og det er dagens vigtigste måltid for mig :)
Jeg er efterhånden blevet ret træt af havregryn, müsli osv. så jeg tog ned i vores lokale helsekost for at se efter alternativer, og hvilke skønne alternativer jeg fandt! :)


Den flade maves grød fra Aurion - gid det virkelig betyder at den gør maven flad :D (Efter to børn er min mave ihvertfald ikke som den var før!) 
En lækker grød, som mætter rigtig godt og smager fantastisk, og så er den glutenfri og økologisk. 
Jeg vil til enhver tid anbefale denne grød, og for god ordens skyld lige orientere at dette er min egen erfaring og ikke et sponsoreret indlæg, så er det på plads :)

Rigtig god søndag til Jer alle! :)

torsdag den 23. august 2012

Stress og jag..... Og lidt brok.

Jeg er jo i fuldt sving med min eksamensopgave og der er stress med stress på! Vi har to uger til at skrive i og der skal afleveres 20 sider....  Og som om der ikke er nok at tænke på så vælger min bærbar at strejke så jeg ikke kan gå på nettet fra den! Nå men set er jo så heldigt at vi har en fin iPad MEN den er jeg ikke helt så gode venner med, så lige nu er jeg i gang med en udfordring af de helt store.... :)
Jeg ved ikke hvordan man lægger billeder ind fra iPad'en så dette bliver et billedløst indlæg. Håber I bærer over med mig ;)
Nogle af jer der bare knuselsker iPad's??

tirsdag den 21. august 2012

Som perler på en snor...

Det er sådan mine eksamener ligger det næste halve år! 
Vi kom tilbage til Seminariet sidste mandag og onsdag var vi i gang med den første eksamensopgave af tre... Velkommen tilbage fra ferie! :)

Jeg er nu startet på 7. og sidste semester, så det er et spændende men hårdt halvt år som jeg kan se frem til. Vi starter med pædagogik efterfulgt af liniefag ( som i mit tilfælde er sundhed, krop og bevægelse) og så slutter vi af med en bachelor. Jeg glæder mig til at blive færdig, men på den anden side er det også lidt skræmmende, de manglende jobs taget i betragtning. Så jeg håber og krydser fingre for at drømmejobbet står lige for næsen af mig efter jul.... (ønske ønske ønske)

Nå jeg må hellere komme videre med dagens læsning - god dag til jer alle :)



torsdag den 2. august 2012

Energien der blev væk....

Puha i dag er virkelig en dag hvor energien er som totalt forsvundet! Jeg har ledt og ledt efter den, men det har ikke hjulpet :-) Så nu sidder jeg i det bløde tøj med benene i sofaen og laver absolut ingenting! Jeg bryder mig egentlig ikke ret meget om sådanne dage (jeg syns et eller andet sted bare at jeg spilder tiden) men i dag tror jeg bare at jeg trænger til at slappe af, og det er ok! 
Senere skal vi hjem til gode venner og spise aftensmad, så dagen i dag byder bare på afslapning og hygge - SKØNT!