onsdag den 3. oktober 2012

Stjernekriger....

er lige hvad jeg er blevet her til aften!

Jeg har bøvlet med vægten de sidste efterhånden mange år. Jeg har altid været slank og dyrket meget motion, men et trafikuheld satte en stopper for mit meget aktive liv og kombineret med trøstespisning steg min vægt markant! Det har været rigtig hårdt både fysisk og psykisk oven i skaderne fra et trafikuheld også at skulle kæmpe med vægten. I dag har jeg taget tyren ved hornene og har valgt at tage kampen op mod de overflødige kilo!

Jeg har simpelthen meldt mig ind i Weightwatchers! 

Hos WW må man spise alt, bare i begrænset mængder. Jeg er sikker på at dette program passer mig rigtig godt da jeg ved at et program med en masse forbud ikke ville lykkedes mig at gennemføre. For hver 3 kg. man har tabt får man en stjerne, så jagten på den første stjerne er nu gået ind :)


tirsdag den 2. oktober 2012

Nyt læsestof

Jeg læste Fifty shades of Grey på halvandet døgn... Det var egentlig ikke en bog jeg selv ville have valgt hvis ikke det var fordi den strøg på Bestsellerlisten, og var i Nyhederne fordi den åbenbart blev revet ned af hylderne. 

Når nu man er en læsehest som mig, så blev det en "Must read" bog, og jeg blev heller ikke skuffet :) Jeg syns bogen var rigtig god, men jeg syns at al sex'en blev lidt for meget i den, så jeg håber at 2'eren har skruet lidt ned for det og op for forholdet mellem Miss Steele og Mr. Grey, for det var det der gjorde bogen god imo.
 Den formåede at holde spændingen intakt fordi man blev så nysgerrig på hvad hun mon valgte i den sidste ende.

Jeg er normalvis ikke til kærlighedsbøger, men ind i mellem sniger der sig et par enkelte ind som jeg syns har gjort det ok, og den her var en af dem :)

Jeg er nu hoppet på en ny bog, en hel anden genre, nemlig denne her:


Jeg er nået til kapitel 8, og den er indtil videre rigtig god :)

Håber I alle har en dejlig dag.