søndag den 25. november 2012

Ich LIEBE....

Jeg er helt vild med fuglene fra LIEBE, MEN kan det passe at man kun kan  købe 4 styk i samme farve? Jeg kunne godt tænke mig  forskellig farve og størrelse, ligesom her:
 

Billedet er lånt på denne skønne blog :)

Hvis der er nogle her i Blogland der ved at man kan få dem i forskellige farver og størrelser vil jeg meget gerne vide hvor :)

Rigtig god søndag aften til Jer alle.

fredag den 23. november 2012

Give away

Hvis du, som jeg, har en forkærlighed for Kähler, så syns jeg du skal kigge forbi Auvills Univers. Hun har gang i den fineste Give Away, og så har hun i øvrigt en rigtig skøn blog! :)


lørdag den 17. november 2012

Blog-hjælp

Jeg er som før nævnt ikke alt for skarp på Blogger-området, så derfor må jeg ty til hjælp her i Blogland ;) Jeg aner ikke hvordan man linker til en Give Away, og det jeg har forsøgt virker ikke....

Så er der en der kan give mig et hurtigt og overskueligt indblik i denne kunst??


mandag den 12. november 2012

Tiden flyver....

Hold da op hvor tiden bare suser afsted. Jeg syns ikke det var SÅ længe siden jeg havde lavet et indlæg sidst, men det kan jeg jo så se at det er... :( 
Jeg har været ret hængt op med et par eksamensopgaver og efterfølgende eksamener, og nu er jeg så i gang med min bachelor, så meget af tiden går med faglitteratur og skrivning. Jeg vil dog forsøge at blive bedre til lige passe min blog også ;)

Den 13 oktober var vi i Herning til showet Walking With Dinosaurs - WOW hvor var det bare flot lavet. Matti var meget imponeret, og det var det fantastisk oplevelse. Vi havde valgt kun at tage Matti med, da vi syns Milas var for lille, så den store hyggede sig med mor og far - det nød han :)