mandag den 31. december 2012

Et nyt år begynder...


Jeg vil ønske Jer alle et rigtig godt nytår, og håber at I kommer godt og sikkert ind i det :)

Jeg håber at det nye år vil bringe en masse glæde, dejlige minder og skønne stunder sammen med de mennesker vi holder af.

mandag den 24. december 2012

mandag den 17. december 2012

Bachelor.... og jul lige om hjørnet!

Jeg skriver, skriver og skriver :) Min bachelor skal afleveres efter nytår, så der skrives på livet løs lige nu for at blive færdig inden jul. 

Julemåneden er fløjet afsted, så jeg forsøger at nyde hvert sekund når jeg ikke skriver... Derfor har vi i dag bagt jødekager, og dejen til marcipanspecier lægger nu på køl og venter på at blive bagt i morgen. Mine drenge elsker at bage, og vi hygger os sådan når vi gør, så det har været så skøn en eftermiddag i julebagningens navn! 

Vi har nu bagt brunkager, jødekager og pebernødder... Marcipanspecier og vaniljekranse er det vi mangler nå ja og så lige al konfekten ;) Julekortene er sendt, juletræet og de fleste gaver er købt og pakket ind, jow jow vi skal nok nå det hele ;)

søndag den 2. december 2012

Det sørme´det sandt´december....

Så blev det 1. december - jeg elsker julemåneden, den er så hyggelig! 

Dagen har også stået i hyggens tegn med at pynte huset og bare at være sammen. Drengene får adventsgaver, så der var ikke noget i sokkerne til morgen, men vi havde købt en delegave til dem, en julekalenderbog som vi så læser et kapital af hver aften. Den bragte stor lykke og det var SÅ hyggeligt at læse julehistorie for dem inden sengetid. Vi er ellers i gang med at læse Troldepus, men én historie inden sengetid er nok, så Troldepus må vi læse i om dagen.

Vi havde også i nattens løb haft besøg af en drillenisse! Han havde hængt drengenes julesokker op i lamperne og tryllet mælken om til kakao, og så havde han tabt en masse grødris på spisebordet... Drengene var meget begejstret og syns det var sjovt at der havde været en nisse på spil :)

Aftensmaden bestod traditionen tro af risengrød.






Rigtig glædelig 1. december til Jer alle.