mandag den 25. februar 2013

Ingen regler uden undtagelser....

Altså... den der "regel" med at man skal starte indefra på en garnnøgle, hvem i alverden har dog fundet på den??
Jeg har nu tænkt mig at blive "Rasmus Modsat" og vælge at bryde "reglen" og så starte ude fra, for indtil videre er det bestemt ikke en succes for mig at følge "reglen" Min nye nøgle her forvandlet til en stor omgang filt!


Heldigvis ingen regler uden undtagelser, så nu er en ny nøgle klar til start, ude fra! ;)


Hvad med jer, hvor starter I på en garnnøgle??

søndag den 24. februar 2013

Sunny sunday.

Søndage er lig med hygge herhjemme. Dagen i dag er gået med dejlig mad, spil, hygge og samvær i rigelige mængder - det er en af mine favoritdage :) I dag er der tillige med solskin her, så det er bare så skønt!

Jeg har fået job som tilkaldevikar, så dagene er lidt hektiske herhjemme for tiden, da de ringer når de har brug for mig og jeg siger ja tak! 
Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal omstilles på hvordan det er at være på arbejdsmarkedet - for hold nu magle jeg syns det er hårdt! Det er nu ikke jobbet som sådan der er hårdt, men alle de forberedelse der nu skal til for at morgenen og dagene bare glider uden alt for meget hokus pokus, det er præcis det der gør at jeg syns det er hårdt.
jeg har jo været studerende i 5 år, og har selv kunnet (næsten) tilrettelægge mine dage mens jeg har været studerende, så nu skal jeg lige vænne mig til at der altså er noget der hedder arbejdstid, og forberedelser til arbejdsdage der spiller ind i hverdagene :) Men når det så er sagt, så syns jeg det er så befriende ikke længere at skulle tænke på lektier, opgaver og eksamener!!