fredag den 12. juli 2013

Skønne naboer....

Jeg går sygemeldt med en dårlig skulder i den her uge, og se så lige hvad min søde nabokone kom ind med til vores eftermiddagskaffe i dag. De er bare SÅ flotte og drengene var ellevilde over pynten :) Vi bor simpelthen det bedste sted med de skønneste naboer!


tirsdag den 9. juli 2013

En ny chance....

Jeg har tidligere forsøgt at blive venner med Jo Nesbø's serie om Harry Hole, men uden held... Jeg syns den var langtrukken og kedelig,  men et par af mine veninder opfordrede mig til at give ham endnu en chance. Det gør jeg nu, så må vi se om jeg bliver overbevist denne gang ;-)
Jeg læste til eksamen da jeg prøvede sidst,  så stresset omkring dét kan muligvis have spillet ind på min bedømmelse, men nu må vi se. 

mandag den 8. juli 2013

Smuk med smuk på...

Jeg er håbløs bagud.... Jeg har helt glemt at vise det smukke tørklæde som jeg har fået syet hos hende her. Hvis ikke du kender denne blog, så vil jeg anbefale dig at kigge derind for det er virkelig en hyggelig og inspirerende blog som jeg virkelig er glad for at følge :)
Marlene syr så mange fine ting, men jeg er i sær vild med tørklæderne, i de fineste stoffer med de skønneste farver. Se bare her... Er det ikke smukt?


Billedet er lånt hos Marlene da mit kamera er løbet tør for strøm :)