fredag den 21. september 2012

Vaniljesirup

Denne lækre sirup er særdeles velegnet på pandekager, græsk yoghurt med frugt og helt sikkert mange andre gode ting, men som i nok kan regne ud bruges den herhjemme primært til de to første ting :) 
Den smager super godt så jeg vil lige komme med en advarsel: Den er vanedannende!


  2 vaniljestænger
  200 g. sukker
  2 dl. vand

Flæk vaniljestængerne og skrab vaniljen ud. Rør vaniljen sammen med en smule af sukkeret. Hæld vaniljesukkeret, sukker og vand op i en kasserolle sammen med de tomme vaniljestænger.

Koges ind til sukkeret er smeltet og afkøles lidt inden det fyldes på glas eller flaske.

3 kommentarer:

  1. Lyder lækkert.. Mon ikke jeg vil prøve det en gang ;-)

    SvarSlet
  2. mmmm - det skal jeg da prøve - det lyder nemt og lækkert. Og her kan vi rigtig godt lide pandekager:-) Både de almindelige og amerikanske.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet