Denne lækre sirup er særdeles velegnet på pandekager, græsk yoghurt med frugt og helt sikkert mange andre gode ting, men som i nok kan regne ud bruges den herhjemme primært til de to første ting :)
Den smager super godt så jeg vil lige komme med en advarsel: Den er vanedannende!
2 vaniljestænger
200 g. sukker
2 dl. vand
Flæk
vaniljestængerne og skrab vaniljen ud. Rør vaniljen sammen med en smule af sukkeret. Hæld vaniljesukkeret, sukker
og vand op i en kasserolle sammen med de tomme vaniljestænger.
Koges ind til sukkeret er smeltet og afkøles lidt inden det fyldes på glas eller flaske.
Lyder lækkert.. Mon ikke jeg vil prøve det en gang ;-)
SvarSletJeg kan kun anbefale dig at prøve det ;)
Sletmmmm - det skal jeg da prøve - det lyder nemt og lækkert. Og her kan vi rigtig godt lide pandekager:-) Både de almindelige og amerikanske.
SvarSletK.h.
Christina