lørdag den 22. september 2012

Dulce de Leche

Her til morgen har vi nydt en skøn morgenmad med godt brød, forskellige oste, marmelade, pålæg og ikke at forglemme denne lækre karamelcreme! Vi bruger cremen som smørepålæg eller til pandekager, den kan også bruges til kager, men det har jeg stadig tilgode at prøve :)


4 kommentarer:

  1. Ej hvor ser det godt ud. Hvor længe koger du sådan en dåse?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager også rigtig godt :) Man skal dog ikke have for meget af det. Den koger i tre timer og hviler bagefter i gryden i en time, og vupti så er der lækkert karamelcreme :)

      Slet
  2. Det smager bare godt. Jeg har dog aldrig prøvet at koge det i dåsen. måske man skulle forsøge..

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det smager så fuglene synger ;) Hvordan plejer du at lave det?

      Slet